Outlook Uygulamasına Eklenti Desteği!

Microsoft, iPhone ve iPad uygulaması için yeni özellikler sunduğunu açıkladı. Popüler posta servisi Outlook uygulamasına eklentiler desteği eklendi.

Windows 10 Mobile, mobil pazarın en alt seviyesine doğru düşmeye devam ederken, Microsoft, yazılım ve hizmetlerin iOS ve Android akıllı telefonlarda mobil pazarında başarılı olmanın yollarını gösteriyor. iOS için Outlook ikinci yıldönümünü daha fazla uygulama dahil edildi.

Evernote, GIPHY, Nimble, Trello ve Smartsheet uygulamalarını Outlook'a dahil eden Microsoft daha iyi bir hizmet sunmak için elinden geleni yapıyor. Microsoft, iOS için Outlook uygulamasını daha popüler daha getirmek istiyor. Bununla birlikte yeni eklentiler ile entegrasyon özelliklerini duyurdu. Yazılım devi Evernote ve Giphy birlikte içeren kullanışlı özellikler ile geliyor. Outlook artık uzantıları destekliyor.

Sadece Ayarlar girip iOS için Outlook yeni sürümünde fişi etkinleştirmek için => eklentileri ve posta kutusu içine simgesine bastığınızda ardından bağlam menüsünde görünen belirli eklentiler seçin.

Eğer bir eklenti eklemek istiyorsanız, doğru posta üstünde yeni simgesine dokunun sonra istediğiniz eklentileri kullanabilirsiniz. Giphy ile bir e-postaya yanıt verirken komik resimler atabilirsiniz. Yada doğrudan sık kullanılan görüntüleri seçebilirsiniz.

Microsoft'un iPhone ve iPad uygulaması için eklediği eklentiler desteği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.