Oyunlardaki Dev İndirimler!

Sevilen oyunlarda \%70'e varan büyük indirimler başladı. AAA yapım oyunları çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz...

Bu yaz tatilinin keyfini çıkarmanız içinn büyük oyun kampanyaları başladı. Oyuncuların yüzünü güldürecek her türden oyunda başlayan indirimler, 22 Mayıs – 2 Temmuz 2017 arasında devam edecek. İster aksiyon ister yarış tutkunu olun, ister futbol sevin ister strateji, bu kampanya tam size göre!

Oyun dünyasının en sevilen serilerinin son oyunları cazip fiyatları ile sizleri bekliyor. Call of Duty Infinite Warfare, Mafia 3, Street Fighter 5, Dishonored 2, Guitar Hero Live, WWE 2K17, Fallout 4, Watch Dogs 2, Dark Souls 3 ve daha birçok oyunun fiyatları indirimde! 22 Mayıs – 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında Skylanders ve Disney Infinity ürünlerinde %80’e varan indirimleri kaçırmayın.

Tüm Disney Infinity ve Skylanders Başlangıç Paketi ve figürlerdeki bu muhteşem indirimler ile oyuncuların keyfi ikiye katlanacak.
Kampanyada yer alan tüm oyunlar için satış noktalarını ya da Aralgame’i ziyaret edebilirsiniz. Playstation 4, Xbox One ve PC oyunlarında geçerli olacak indirimlerden yararlanma fırsatını kaçırmayın.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.