Suya ve Darbelere Dayanıklı LG X Venture'nin Tanıtımı Yapıldı!

LG'nin en sağlam telefon modeli olan LG X Venture'nin tanıtımı gerçekleşti. LG X Venture'nin özellikleri...

LG bugün şirketin X Serisi'ndeki yeni akıllı telefonu X Venture'ı duyurdu. Telefonda su ve toz direnci için IP68 derecelendirmesi bir yana ABD ordusu için tasarlanmış 14 MIL-STD 810G testini geçti. Ayrıca sıcaklıklara şoka ve suya karşı dayanıklı ve 30 dakika boyunca 1.5m suda bekletebilirsiniz.

Teknik özellikler açısından zengin olan LG X Venture 5.2 inç 1080p ekranı, sekiz çekirdekli snapdragon 435 Mobil Platform tarafından desteklenmektedir. Cihaz kutusundan Android 7.0 Nougat üzerinde çalışmakta ve cihazın her iki tarafında donanım düğmesi parmak izi sensörü bulunmakta.

Yan tarafta da eldiven kullanırken veya ıslak veya çamurlu ortamlarda telefonla daha kolay etkileşim sağlayan bir Hızlı Düğme var. Bu düğme, nasıl basıldığına bağlı olarak farklılıklar gösterebiliyor. Hava Durumu için kısa basın, ayarlar için uzun basın ve eldivenli parmaklarla ekran düğmelerini ve sürgüleri kullanmak için kullanılan Eldiven Modunu değiştirmek için iki kez basın. QuickButton, başka herhangi bir uygulamayı başlatmak için özelleştirilebilir ve ekran kapalı olduğunda bile çalışır.

Telefon, barometre, pusula, etkinlik sayacı (adımlar / kalori / mesafe), egzersiz izleyici, hava durumu ve el feneri gibi aktif bir yaşam tarzı uygulaması içeren tek bir uygulamada altı yararlı araç ile çok amaçlı bir uygulamaya olan Outdoor Essentials'a sahip.

LG X Venture özellikleri

5.2-inç (1080 x 1920 piksel) Full HD ekran

Adreno 505 GPU'lu sekiz çekirdek Snapdragon 435 (4 x Cortex A53 1.4GHz + 4 x Cortex A53 1.1GHz)

2GB LPDDR3 RAM, 32GB dahili bellek, microSD'ye sahip genişletilebilir bellek

Android 7.0 (Nougat)

LED flaşlı 16MP arka kamera

120 derece geniş açı lensli, 5MP ön kamera

Parmak izi sensörü

Boyutlar: 154.0 x 75.8 x 9.29 mm; Ağırlık: 166.5g

4G VoLTE, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS / GLONASS

Hızlı Şarj 2.0 ile 4100mAh pil

LG X Venture, Siyah ve Kahverengi renklerle geliyor ve ilk olarak ABD'de AT & T ile satışa sunulacak. Önümüzdeki haftalarda Avrupa, Asya, Afrika, Ortadoğu ve Latin Amerika'da da satışa sunulacak.

Siz LG X Venture'nin özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.