HTC Desire 10 Pro Ülkemiz'de Satışa Sunuldu!

HTC, Desire ailesinin son üyesi olan Desire 10 Pro modeli Türkiye'de satışa sunuldu. HTC Desire 10 Pro özellikleri ve fiyatı sızdı...

HTC Desire 10 pro modeli ile Desire serisinin en iyi modeli olmayı hedefliyor. Bir amiral gemisi telefondan beklenen bütün özelliklere sahip olan HTC Desire 10 pro, ödüllü HTC 10'dan zarif ve metalik hatları ile dikkat çekic bir tasarıma sahip.

Sekiz çekirdekli işlemciye sahip olan HTC Desire 10 pro 3 GB RAM'i ve 32GB depolama alanıyla kullanıcılarına yeterli alanı sağlarken 2TB’ye kadar genişletilebilir SD kart desteği sunuyor.

Telefonda 5.5 inç Full HD (1080p) ekran bulunmakta. HTC Desire pro'da geniş açılı resimler çeken yepyeni Selfie Panorama modu, ultra hızlı parmak izi sensörü gibi üst segment özelliklerin yanı sıra işlemcisi ön planda tutulmuş.

HTC Desire 10 pro’nun Akıllı Elektronik İmaj Sabitleme (Electronic Image Stabilization), DSLR benzeri manuel kontrol, lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus) ve Auto HDR gibi üstün çözümler sunan 20 megapiksel ana kamerasıyla her anı en net haliyle yakalayabilirsiniz.

Mümkün olan en iyi selfie deneyimini sağlayacak şekilde tasarlanan Desire 10 pro, 13 megapiksellik selfie kamerasına ve tek seferde daha fazla kişiyi aynı kareye sığdırabilmeniz için yeni bir Selfie Panorama moduna sahip. HTC Desire 10 pro, 2.199 TL fiyat ile Türk Telekom satış noktalarında satılacak.

Siz HTC Desire pro'nun fiyatı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.