iPhone 8'in Fiyatı Pahalı Olacak!

Bugün gelen yeni bir rapora göre, Apple’ın beklentileri yükselten premium OLED iPhone’u için daha yüksek bileşen maliyetleri ile karşı karşıya olduğu iddiası doğrulanıyor

Apple'ın, OLED "iPhone 8" için 3D Touch uygulaması için tedarikçisi olduğu iddia edilen fiyatı yükseltti ve bildirildiğine göre, yeni telefonda montaj için iki kat fazla ücret yansıyacak. Economic Daily News'in yeni bir raporuna göre, TPK Holdings, 3D Touch teknolojisi için 18 ila 22 dolar arasında bir ücret talep ediyor. Karşılaştırma için, tedarik zinciri raporları aynı şirketin şu anda iPhone başına 7 ila 9 ABD doları arasında ücret aldığı söyleniyor.

Dokunmatik panel üreticisi TPK Holdings, 2017 yılında piyasaya sürülecek olan OLED paneliyle donatılmış yeni bir iPhone'da 3D Touch çözümü için pahalı olacağı belirtiliyor. Mevcut iPhone serilerinde kullanılan 3D Touch çözümü için TPK ve diğer yapımcı General Interface Solution (GIS) akıllı telefon başına 7-9 ABD doları teklifi veriyor. Çözüm 3D Touch çözümü kırılgan olan OLED panelini takviye etmek için ön ve arka tarafında bir cam kapağın entegre edilmesi gerektirir.

Apple, fiyatın iki katı olan iPhone 8, 3D dokunmatik sensörleri kullanmaya istekli görünüyor. 10'uncu yıldönümü iPhone'un bu yıl başında piyasaya sürülmesi önemli miktarda mal olacak ancak Apple'ın içinde sıkıştırmaya çalıştığı söylentilerle ilgili söylentiler akmaya devam edersek bir göz alıcı fiyat etiketi ile sonuçlanabileceği şaşırtıcı değil.

iPhone 8'in fiyatı sizce de pahalı olacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.