PES 17 Çok Yakında Geliyor!

Playstation ve Xbox One sahiplerinin sabırsızlıkla bekledikleri PES 2017 oyunu için geri sayım başladı...

Pro Evolution Soccer serisinin yeni oyunu için çıkış tarihi ve fiyatı Konami tarafından yapılan açıklamayla birlikte netliğe kavuştu. Oyunun mayıs ayın lansmanı yapılmıştı ve Pes 2017’de Real Touch adı verilen yeni bir teknolojiyle çıkacağı söyleniyor. Oyunda futbolcu kabiliyetlerinin, tepkilerin, zemin koşullarının ve kaleci faktörünün farklı boyutlara taşınacağıda söylentiler arasında.

Grafik ve oyun dinamikleri konusunda EA Arts ile uzun yıllardır rekabet halinde olan Konami, yeni oyunu PES 17’in Kuzey Amerika için 13 Eylül, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde ise 15 Eylül tarihinde satışa sunulacağını belirtti. PES serisinin rakibi konumunda olan Fifa 17’nin Frostbite oyun motorunu kullanacağı ve kaleciler, seyirci reaksiyonları ve teknik direktörün oyuna olan etkisi gibi konularda iyileştirmeye gideceği konuşuluyordu. PES 17 için PC platformu içinde sürüm çıkaracağı söyleniyor. Grafik detayları itibariyle bu oyunun asıl yansımasının Xbox One ve Playstation 4’te görülebileceğini söylemekte fayda var.

Playstation 4 ve Xbox One için 60 $, diğer platformlar için ise 40 $ fiyat biçilen oyunun eski sürümlere göre daha yüksek bir rakam olduğu söylenebilir ama yapılan geliştirmeler ve eklenen özelliklerle bunu oynarken hakkını verip vermediğini sanırım kullanıcılar karar vericekler.

Bakalım PES 2017’de sizi eski sürümleri gibi oyuna kilitleyebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.