Samsung Galaxy Note 7 Girdiği Testlerde İlk Sırayı Kaptı!

Galaxy Note 7 Geekbench testinde en iyi puanı aldı...

Exynos 8893 işlemcili Samsung Galaxy Note 7 modeli Geekbench benchmark testinde keşfedildi ve test yarışmasından birincilik aldı. Galaxy Note 7 görüntüleri ve teknik özelliklerinin sızdırılmasının ardından böyle bir teste birincilikle çıkması kullanıcılarını heycanlandırdı.

Galaxy Note 7'nin 6 GB RAM özelliği ile bekleniyor. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemine sahip telefon, Geekbench testinde çoklu çekirdek testinde 8110 puan aldı. Galaxy Note 7’nin bir varyantı olduğuna inanılan SM-N935F model numaralı telefon, 4GB RAM ile Geekbench testinde boy göstermişti. Ve tekli çekirdekte ise 2300 puanla yine liderliğini korudu.

Samsung Galaxy Note 7, 2 Ağustos tarihinde resmen ilan edilecek. Samsung Note 7 cihazda üç farklı renk ile piyasaya çıkacak. Gümüş Titanyum, Mercan, Siyah oniks renklerinden olacak olan modelin S-Pen kalemi sağ alt kısımda olacak. Daha sonraki çıkacak olan Galaxy cihazı ise 5.8-inç QHD kavisli Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos işlemci, 6GB RAM, 64GB dahili depolama, microSD kart yuvası, TouchWiz UX Grace, iris tarama sistemi, IP68 belgelendirme, 3600 veya 4000 mAh pil ve USB Type-C portu gibi özelliklerle bekleniyor.

Bakalım Galaxy Note 7 Kullanıcılarından Kaç puan alabilecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.