PewDiePie 49 Milyon Aboneli YouTube Kanalını Siliyor!

Birçok kişinin ve oyuncuların yakından tanıdığı ünlü YouTuber PewDiePie 49 milyon abonesi olan sayfasını silme kararını neden aldı?

YouTube'un en çok takipçisi olan ünlü YouTuber kanalın sahibi olan Felix Kjellberg yani namı değer PewDiePie, geçtiğimiz günlerde çok ilginç bir karar aldığını açıkladı. YouTube'nin 49 milyondan fazla takipçiye sahip olan ve oyun videoları çekerek YouTube'un en çok kazananlarından birisi olan PewDiePie, işlerin yolunda gitmediğinden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

PewDiePie, yayınladığı videoda; YouTube'un, videolarını öne çıkarılan videolar arasına almadığını, video yayınladığında bildirimlerin 49 milyon takipçiden sadece yaklaşık 2 milyon kişiye gittiğini ve abone sayısına göre izlenmelerin düştüğünden şikayetçi olduğunu söyledi.

PewDiePie, YouTube üzerinden yayınlamış olduğu videoda, kanalı 50 milyon aboneye ulaştığında hesabını sileceğini açıkladı. Peki, PewDiePie neden böyle bir karar aldı? PewDiePie'ın yapmış olduğu bu açıklama ile daha çok insanlarını dikkatini çekmek için mi yaptı? YouTube'un değişen politikasından dolayı canı sıkılmış olan PewDiePie, 50 milyon abonelik kanalını sildiğinde YouTube'un ağır darbe alacağı ortada.

İşte Ünlü YouTuber PewDiePie'nin Videosu;

Sizce YouTube yetkilileri PewDiePie'ın gönlünü almak için bir girişimde bulunacaklar mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.