Pixel Nexus Telefonlara O Beta Güncellemesi Geliyor!

Beklenen güncelleme sonunda geldi. Android O beta kurulumu artık beta proğramındaki cihazlara OPP2.170420.017 sürüm numarası ile gelmesi bekleniyor...

Beklendiği üzere, Google, Google I / O 2017'nin bir parçası olarak uygun Pixel ve Nexus cihazları için Android O Beta Programını yeni başlatmıştır . Bu, bu ürün sahiplerinin bir sonraki Android işletim sisteminin önizleme sürümlerini almalarının bir yolu olmasını sağlayacaktır.
Android O Beta Programına yalnızca altı cihaz kaydoluyor: Google Pixel ve Pixel XL akıllı telefonlar, Pixel C tableti, Nexus Player set üstü kutusu ve Nexus 6P ve 5X telefonlar . Bu cihazlardan birine sahipseniz, programa kaydolabilir ve Android O'nun en son beta sürümü için kablosuz güncellemeler alacaktır.

Bu yazı gönderildiğinde, Android O için ilk beta indirmelerinin ne zaman başlayacağına dair bir haber yok, ancak beta gerçekte piyasaya çıktığında bir güncelleme yayınlayacağız. Android N Beta Programında yer aldıysanız, Android O beta sürümünü otomatik olarak almazsınız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.