YouTube'nin 360 derecelik TV ve Super API Videoları!

Google, tüm ürün ve hizmetleriyle ilgili yeni özelliklerde bizi boğuyor; bu nedenle YouTube'un geride bırakılamayacağını biliyorsunuz...

Dünyadaki en popüler video streaming hizmetine gelen iki büyük gelişme var. Birincisi, TV uygulamaları için 360 derece video. Bu, etkileşimli içeriğinizi doğrudan sahip olduğunuz en büyük ekranlara getirebileceğiniz anlamına gelir. 360 derecelik klipleri başlatmak ve oynatmak için YouTube uygulamalarını kullanın. Biri daha sonra devam ettirebilir ve etrafında gezinmek için bir uzaktan kumandanın gezinme düğmelerini kullanabilir. En sezgisel çözüm değil, ancak büyük bir ekran istiyorsanız gerçekten iyi bir bahistir.

İkinci özellik Süper Sohbet API'sı ve Barbara Macdonald bize bu konuda çok hevesli bir şekilde anlattı. Özetlersek, Süper Sohbet, videolarınızdan para kazanmanın başka bir yoludur. İzleyenler, YouTube akışları hakkındaki yorumlarına öncelik vermeleri için ödeme yapabilir. Sıradaki ne? Süper Sohbet API'sı, bu ücretli yorumları kullanarak gerçek dünyadaki eylemleri tetiklemeyi mümkün kılarak canlı içeriği çok daha etkileşimli hale getirir. Işıklar ve uçan uçakları kapatmak / açmak için neler yapılabileceğine dair birkaç örnek verilebilir.

Ne düşünüyorsun? 360 derecelik bir videonun TV için harika bir fikir olduğundan emin değilim. Deneyimin bir mobil cihazdan gerçek bir televizyona ne kadar iyi tercüme edileceğinden emin değiliz. Bahsetmiyorum bile, TV'ler güçsüz olma eğilimindedir - çoğu zaman sorunsuz çalışıyor mu? Beklemek ve görmek zorunda kalacağız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.