Plajlarda Ayaklarınıza Giren Kumlar Canınızı Sıkmasın!

Ayaklarınıza yapıştıracağınız kauçuk sayesinde plajlarda özgürce yürüyeceksiniz. İşte çözüm Naketif ile tanışmanın vakti geldi...

Okulların kapanmasının ardından Ramazan'ın son günlerine doğru geldik. Şimdiden oteller, tatil köyleri dolup taşmaya başladı. Sizinde denize gitmek gibi planınız varsa Naketif'i kesinlikle almalısınız. Sahilde ayağınıza giren kumlar bazen can sıkıcı bazende can yakıcı olabilir, bu sorunun kökten çözmek için İtalya merkezli şirket ayak tabanlı Naketif'i tasarlamış.

Kesinlikle su geçirmez, kesilmez ve kaymaz yapışkan kauçuk tabaları ayağınıza yapıştırarak sahilde rahatça gezebileceksiniz. Naketif ismi ile çıkan kaucuk tabanların çiftine33 dolar (115TL) isteyenler için şirket ürünleri ön siparişe sundu.

Ürünü sadece denizde değil dilerseniz havuzda da kullanabilirsiniz. Çünkü kaygan zeminde düşmenizi önler hatta şirket öyle iddialı ki isterseniz sokakta bile çıplak ayakla gezebileceğinizi söylüyor.

İlk olarak Kickstarter projesi olarak başlayan ürün, kendisine koyduğu 20.000 Euroluk hedefin çok üzerine çıkarak 145.195 Euro'luk bir fon elde etmiş durumda. Üstelik daha 21 gün boyunca Kickstarter'da bulunacak.

Siz Naketif'i beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.