PlayStation 4 Neo'nun Fiyatı ve Özellikleri!

Sony'nin oyun konsolunun ön sipariş fiyatı PlayStation 4'e göre oldukça yüksek bir mevla ile geliyor...

Sony'nin bir süredir çıkışı beklenen PlayStation 4 Neo birçok kişinin hala PlayStation 5 için dediği oyun konsolunun fiyatı dudak uçukturacak. İlerleyen zamanlarda onaylanacağı belirlenen PlayStation 4 Neo'nun ön sipariş fiyatının 999 dolar olduğu belirlendi.

Yani PlayStation 4 Neo'nun Türkiye'ye geliş fiyatını siz düşünün. Henüz bu fiyatın PlayStation 4'e göre oldukça pahalı. Sony konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken Ebgames üzeinden sunulan ön siparif hala kullanılır durumda. Önümüzdeki günlerde PlayStation 4 Neo'nun fiyatı hakkında tepkiler geleceği muhtemel.

999 dolarlık (2.900 ve 3.100 TL) arası fiyatı olan PlayStation 4 Neo'nun özellikleri:

8 çekirdekli 2.1 GHz hızlarında çalışan Jaguar işlemciye sahip olması beklenen Neo, PS4'e göre daha akıcı oyun deneyimi sunacak. Grafik biriminde ise çokça tercih edilen AMD var. Neo grafik birimi olarak 911 MHz hızında çalışan AMD GCN kullanılacak.

Bellek olarak ise tıpkı PS4'te olduğu gibi 8GB GDDR5 kullanılacak. Bu belleğin okuma hızının ise saniyede 218 GB. 4K Oyun deneyimi de sunması beklenen Neo'nun geriye dönük uyumluluğu ise henüz bilinmiyor.

Siz PlayStation 4 Neo'nun özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.