Pokemon GO Oynarken Amerika Sınırına Girdi!

Pokemon GO ile ilgili ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Pokemon arayan iki genç ABD sınırını yanlışlıkla geçti.

Görüşüne bakılırsa biz daha çok Pokemon GO haberleri paylaşıcağız.. Gerçekten birbirinden ilginç ve komik olaylar yaşanıyor. Bunların ne zaman kesileceği de merak konusu. Dünyanın dört bir yanından gerçek zamanlı olarak oynanan oyun da kimi zaman oyunseverler cesetle karşılaştı, kimi zaman öldürüldü, kimi zaman da uçurumdan düştü. Oyunu oynarken kendilerini fazlasıyla kaptıran iki genç bu kez Kanada'dan sınırı geçip ABD topraklarına giriş yaptı. ABC News'in yayınlamış olduğu habere göre Alberta bölgesinden Pokemon yakalamak isteyen iki genç oyunu oynarken Montana sınırından ABD topraklarına geçtiler.

Sınır güvenliğe takılan gençlerin herhangi bir suçları olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldılar. Bu olaydan sonra aklımıza haliyle şu geliyor nasıl oluyor da insan kendini bu şekilde oyuna kaptırabiliyor. Ancak daha önce de bu tür haberlerle karşılaşmıştık. Bu ilerde Pokemon GO'nun bazı bölgelerde oynanmasına yasak dahi getirtebilir. Tabi bu oyun yasağının ne kadar işleyebileceği de merak konusu.

Peki siz oyun oynarken kendinizi bu denli kaptırıyor musunuz?

Pokemon Go Android için Buradan İndirebilirsiniz.

Pokemon Go iPhone ve iPad için Buradan İndirebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.