Pokemon GO'ya Yeni Özellikler Geliyor!

Pokemon GO'ya gelmesi muhtemel olan özellikler ile oyun deneyiminiz daha iyi hale gelecek..

Pokemon Go sevenlerin mutlu olacağı bir habere geldi. Nintendo ve Niantic işbirliği sonucunda geliştirilmiş olan Pokemon Go yeni özellikleriyle oyuncuların karşısına çıkacak. Nintendo'nun hisselerinde büyük bir rol oynayan Pokemon Go'nun server sunucu sorunu yaşamaması için ülke ülke sunulmaya başlandı. İlk etapta üç ülke ile dağıtımı başlatan firma şimdi ise tüm Avrupa ülkelerine kadar yayıldı.

Her ne kadar Türkiye'de resmi olarak sunulmamış olsa da ülkemizde buna rağmen hatrı sayılı oyuncu kitlesine sahip olan Pokemon Go'ya yeni özellikler ekleniyor. Pokemon yakalamaktan başka birşey yapmadığımız bu oyunda bu yapımsı şirketinin de dikkatini çekti. Oyun ile ilgili yeni planlarının olduğunu açıkladılar.


Pokemon Takas Özelliği
Nintendo ve Niantic konu ile ilgili oyunlardaki takas sistemine ve eğitim özelliğine değindi. Oyuncular artık ellerindeki Pokemon'ları arkadaşlarıyla takas edebilecek. Bu da oyun içerisinde iyi bir etkileşim sağlayacak. Oyuncular internet üzerinden Pokemon'ları takaslayabilecek. Bunun dışında sadece internet aracılığıyla değil aynı zamanda GPS yardımıyla da takas olabileceği söyleniliyor.

Pokemon GO Eğitim Özelliği
Bu özellik sayesinde artık Pokemon'larınıza eğitim verebileceksiniz. Fakat bunun nasıl bir eğitim olacağı da henüz bilinmiyor. Training sistemi ise Pokemon'larınızı kum torbasına vurma, ağırlık kaldırma yada mini oyunlarla eğitip güçlendirebileceksiniz.



Poke Shop!
Bu özelliğin henüz gelip gelmeyeceği tam olarak belli değil ancak bu özellik eğer gelirse Pokemon'ları kişiselleştirebileceksiniz.

Pokemon Go'ya Özellikler Ne Zaman Gelecek?
Yeni özelliklerin yani yeni güncellemenin ise Ağustos sonu gelmesi muhtemel. Peki siz Pokemon Go oynuyor musunuz? Gelmesi muhtemel olan yeni özellikleri beğendiniz mi?

Pokemon Go Android için Buradan İndirebilirsiniz.

Pokemon Go iPhone ve iPad için Buradan İndirebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.