Popüler Pokemon Go Güncellemeleri!

Geliştirici Niantic Labs geçtiğimiz günlerde AR mobil oyunu Pokémon Go için önemli bir yeni güncelleme başlattı...

Son Pokémon Go güncellemesi, oyunu yakalamak için 80'den fazla yaratık ekledi. 2017 Mobil Dünya Kongresi fuarı sırasında düzenlenen bir konuşmada, Niantic CEO'su John Hanke, oyuncuların 2017'de Pokémon Go için üç önemli yeni güncelleme bekleyebileceğini söyledi. Ancak, bu güncellemelerde neyin içerileceği konusunda henüz detay yok, fakat söylentiler var. Niantic, yaratık ticareti ve Oyuncu vs Oyuncu savaşları gibi özellikler eklemeye çalışıyor olabilir.

Hanke, MWC 2017 adresi sırasında izleyici tarafından soru sormadı. Bununla birlikte, Pokémon Go ile ilgili birkaç ilginç trivia ortaya koydu. Fortune, Hanke'ye göre oyuncular bugüne kadar toplam 88 milyar Pokemon canavarı ele geçirdiğini bildiriyor. Aynı millet, toplam 44 petabayt mobil veri ile oyunu oynadı.

Pokémon Go, Niantic'in tek oyunudur. Lansmandan önce, halen Google'a ait olduğu halde Ingress adlı bir bilim kurgu temalı mobil AR oyunu geliştirdi ve piyasaya sürdü. Oyun özverili bir izleyici yarattı ve bugün Hanke, Ingress'in yeni bir sürümünün eserde olduğunu ve 2017'de daha sonra çıkacağını söyledi. Geliştiricinin üzerinde çalıştığı "başka bazı projeler" olduğunu belirtti ancak detay vermedi.

Pokemon Go'nun başarısı sayesinde Niantic Labs'un çok iyi bir performans gösterdiğini açıkça görüyoruz. Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda bu hafta başlarında Niantic baş teknoloji yetkilisi Phil Keslin, oyunun 650 milyon kez indirildiğini söyledi. Oyun, Temmuz 2016'da piyasaya sürülmesinden sadece iki ay sonra 500 milyon indirme kilometre taşına ulaştı. Oyun, son beş ayda 150 milyon kez indirildi anlamına geliyor.

Siz Pokemon Go tutkunlarından mısınız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.