Xiaomi Redmi 4X Tanıtıldı!

Xiaomi güncellediği yeni akıllı telefonu Redmi 4X modelinin tanıtımını yaptı. Redmi 4X'in özellikleri ve fiyatı haberimizde...

Teknoloji devi Xiaomi yeni akıllı telefonu Redmi 4 modelinin tasarımı yeni modeli Redmi 4X ile aynı olacak.Xiaomi'nin iki modelinde dikkat çeken özelliklerinden birtanesi yeni işlemcisi oldu.

Xiaomi Redmi 4'ün özellikleri; 5 inç 720p (1280 x 720) HD IPS LCD paneli bulunan akıllı telefon gücünü sekiz çekirdekli 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon 435 işlemcisinden almakta. GPU olarak Adreno 505'e yer verilen cihazda 2GB RAM ve 16 GB veya 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonda microSD kart ile kapasiteyi 256 GB yükseltmeniz mümkün olacak.

Redmi 4X otomatik odaklanmalı LED flaşlı 13 megapiksel arka kameraya ve 5 megapiksel selfie kamerası yer alırken cihazın parmak izi sensörü arka kapağında bulunuyor. 4100 mAh batarya, çift SIM ve 4G LTE desteği olan Redmi 4X'in metal gövdesinde Roze, Altın ve Mat siyah renkleri ile satışa sunulacak. Xiaomi Redmi 4X ilk olarak Çin'de 102- 130 dolara rafladaki yerini alacak.

Siz Xiaomi Redmi 4X'in Özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.