PS4'lerde Büyük Tehlike!

PS4'lerde hamam böceği tehlikesi ile karşı karşıyayız. PlayStation 4'e neden hamam böceği girdiği ve daha fazlası haberimizde...

Her yere giren hamam böcekleri, elektronik cihazlara girerek hem kendilerine hem de cihaza zarar verebiliyorlar. Manhattan’da bulunan bir konsol tamir atölyesi tarafından, PlayStation 4’ün içine giren hamam böcekleriyle alakalı açıklama yapıldı. PlayStation 4 sahibiyseniz bu sizi ilgilendiren bir haberimiz var!

PlayStation 4 ve Xbox One gibi konsollara böceklerin kaçması bir problem, ancak bu durum PlayStation 4’te çok fazla yaşanıyor. Atölyenin açıklamalarına göre her hafta birkaç PlayStation 4 hamam böceklerinden dolayı tamire geliyor. Bunun en büyük nedeni ise, PlayStation 4’ün arkasındaki havalandırma ızgaralarının çok açık olması.

Hamam böcekleri, bu ızgaralardan PlayStation 4’ün içerisine rahatlıkla girebiliyor ve elektrik akımından ölerek cihaza zarar veriyorlar. Uzmanlara göre PlayStation 4 güç kaynağı nedeniyle Xbox One’dan daha sıcak oluyor. Hamam böcekleri de sıcağa girerek, orada ölüyorlar. Aşağıdan bu konuyla ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.