Reeder'ın 8 Mart Kadınlar Gününe Özel İndirimi!

Reeder 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bütün ürünlerinde yüzde 10'a varan indirimler yapmakta...

Hayatımızın bir parçası olan kadınlara Reeder Dünya Kadınlar Gününe özel kampanya sundu. Reeder, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak ReederGo’lardan ve Reeder'ın internet sitesinden yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde net yüzde 10 indirim yapacaklarını duyurdu.

2009’da Türkiye’yi e-kitap okuyucu ile tanıştıran Reeder/Selekt Bilgisayar 2010 yılında Android tablet modelleriyle pazarda yerini aldı.

2011’de Türkiye’nin ilk 3G’li Android tabletini geliştiren firma, 2012 yılında Türkiye’nin elektronik zincirl mağazalardaki ilk GSM operatörü destekli 3G tablet kampanyasına imza attı.

2013 yılında dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel ile anlaşan ve 2014 yılında Microsoft Named Partner olan Reeder/Selekt Bilgisayar, EMEA (Europe, Middle East, Africa) Bölgesi’nde 2014’ün en çok tercih edilen Intel işlemcili tablet markası oldu.

2015 yılında tanıtımını yaptığı akıllı telefon modelleri ile mobil teknoloji dünyasındaki dinamikleri değiştirmeyi sürdüren Reeder/Selekt Bilgisayar, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra kendi içinden yükselen iletişimi gücü ile de kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmaktadır.

2016 yılında Global Girişimcilik Derneği Endeavor tarafından Türkiye'den seçilen tek firma olarak Boston'daki uluslararası seçim paneline katılan Reeder/Selekt Bilgisayar, Ernst&Young tarafından desteklenen 10 girişim arasında yer aldı.

Teknoce ailesi olarak Dünya Kadınlar Gününüzü Kutluyoruz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.