iPhone 7 Plus'ın Patlama Anı!

Arizona'daki bir gençin iPhone 7 Plus telefonu yanarak patladı. Telefonun patlama anı video ile Twitter üzerinden paylaşıldı...

Telefon patlama haberini yazarkende eminim sizlerde bu haberi okuduğunuzda ilk akıllara gelen isimlerden birtanesi Galaxy Note 7 oluyor. Bir zamanların patlayan telefonu namını alan Galaxy Note 7'den sonra şimdiye kadar iPhone patlama haberlerini almıştık ancak buna bir yenisi daha eklendi. Arizona'da yaşamaka olan gençin iOhone 7 Plus model telefonu yanarak patladı.

Brianna Olivas'ın Sprint magazasından satın aldığı iPhone 7 Plus telefonu şarjan çıkardıktan sonra alev almaya başladı. Bir anda yanan iPhone 7 Plus'ın videosunu Twitter hesabından paylaşan b.Olivas aniden teknolojinin gündemine bomba gibi oturdu.

Yapılan açıklamalarda; iPhone 7 Plus'ın patlamasından sonra Brianna Olivas, telefonu Sprint mağazasına götürdüğü ve Apple'ın direkt olarak iPhone 7 Plus'ı yenisi ile değiştirdiği yer alıyor. Apple'ın ise yanarak patlayan iPhone 7 Plus'ın neden böyle bir sorun ile karşılaştığını bulmak için araştırmalara başladığı söyleniyor.

Yanarak patlayan iPhone 7 Plus'ın videosu;


Sizce yine bir batarya faciası ile karşı karşıya mıyız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.