Rusya'da Instagram Takipçisi ve Fotoğraf Beğenisini Satın Alabileceğiniz Otomat!

Rusya'da bulunan bir otomat üzerinden Instagram ve VK sosyal ağlarından hem takipçi hemde gönderi beğenisi satın almanız mümkün...

Son zamanlarda ülkemiz dahil olmak üzere onlarca ülkede sosyal ağlar için takipçi satışları popüler bir hal aldı. Bildiğiniz üzere Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram gibi birçok sosyal medya platformunda belli ücretler karşılığında takipçi satın alabiliyorsunuz. Takipçi satın almanız bir yana Rusya'da bir alışveriş merkezi durumu bambaşka bir yere çekti.

Snatap adındaki şirket Rusya'da popüler bir AVM ile anlaşma yaparak AVM'nin içine takipçi satışını gerçekleştiren bir otomat yerleştirdi. Bu otomat ile Instagram ve VK olmak üzere farklı sosyal ağlarda hem sahte takipçi hemde gönderi beğenilerini yükselmenizi sağlıyor.

Muhtemelen bunun sahte haber için yapılmış bir görüntüden ibaret olduğunu düşünebilirsiniz çünkü biz de birkaç gün önce biz de sosyal medyada bu görsele rastladığımızda gerçek olduğuna inanamadık ancak yaptığımız araştırmalar sonucunda bu otomatın ilk olarak Rus gazeteci Alexey Kovaley tarafından paylaşıldığını ve birçok haber kuruluşu tarafından araştırılarak haberleştirildiğini gördük. Kısacası, böyle bir otomat gerçekten var.

Üstelik haberler bununla sınırlı değil. Söylenene göre bu Rus şirket, yakın zamanda takipçi satışı gerçekleştirdiği otomatını 20 farklı ülkede daha kullanıma sunmayı planlıyor. Bu otomatın Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Siz Otomat hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.