Samsung, 5100mAh Hızlı Şarj Taşınabilir Pil Takımını Başlattı!

Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için taşınabilir bir pil takımı başlatacağı herkes tarafından zaten bilinen birşeydi şimdi de ABD'de satışa çıktı..

Samsung, Galaxy S8 ve S8 + için 5,100mAh pil paketini piyasaya sürdü. Samsung Galaxy S8 ve S8 + modellerinde zaten iyi boyutta bir pil var ancak mevcut yine de kullanıcılarını yarı yolda bırakmak istemiyor. Öyle görünüyor ki, Samsung, harici bir batarya paketi ile daha iyi bir deneyim sunmak istiyor.

Hızlı şarj işlemini destekliyor, bu da standart 2A çıkışı için beklediğiniz gibi beklemeyeceğiniz anlamına geliyor. Cihazlara bağlanmak için bir USB-C bağlantı noktası kullanıyor olsa da, USB-C'den mikro USB'ye çeviricileri USB olmayan bir aygıtla kullanmak istiyorsanız bu USB-C'den mikro USB'ye dönüştürücü olacaktır.

Samsung, taşınabilir şarj paketiyle kullanıcılarını memnun edecek. Basitce akıllı telefonunuzun pil takımıyla şarj ediyor. Pil takımını takıp telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Tasarımı gayet güzel olan taşınabilir hızlı şarj paketi LED güç göstergesi bulundurmaktadır. Kolay taşınabilirlik için kayış ile birlikte gelir.

Samsung Hızlı Şarj Taşınabilir Pil Takımının perakende kutusu, bir pil takımı, Micro-USB kablosu ve Micro USB-USB Type-C adaptörü içeriyor. Lacivert ve gümüş renk seçeneğiyle gelen ürün ABD'de satışa sunuldu. Yurtdışında 59 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan cihazın yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.