Yenilenen Note 7, Yüzde 50 İndirimli Gelecek!

Note 7R'nin patlamaya karşı dayanıklı olduğundan daha fazla emin olmak için Samsung daha küçük pil tercih etti.

Daha küçük batarya ile yenilenen Note 7 telefonu Note 7R ismiyle piyasalarda yerini alacak. Note 7R'nin patlamaya karşı dayanıklı olmasına adına Samsung daha küçük ve hafif pil kullandı. Böylelikle FCC'nin yenilenmiş Galaxy Note 7'nin satışına ilişkin onay belgesini vermesinin başlıca sebeplerinden biri oldu.

Güvenlik özelliklerinin ve Note 7'nin güçlü özelliklerinin ötesinde, Android kullanıcılarını cihazı satın almaya ikna etmesinin bir nedeni fiyat etiketidir. Güney Koreli bu nedenle Note 7'ye göre daha uygun bir fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Note 7 raflarda olsun diye Samsung yüzde 50'ye varan indirim teklif edecek. Bu sayede telefon almak isteyenler Note 7'ye bir şans vermeyi düşünebilir.

Samsung'un imajını çizen telefonu daha uygun fiyatla gelecek olması gayet yerinde bir hamle olmuş. Müşterileri bu tarafa çekmek için sunulacak en iyi çözümlerden biri. Bununla birlikte, yüzde 50'lik fiyat indirgemesinin Samsung tarafından henüz teyit edilmediğini bildirmemiz gerekiyor. Şuan için ortaya çıkan raporlara göre konuştuğumuz durumlar..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.