Samsung Android 7.1 Nougat Testlerine Başladı!

Samsung'un Android 7.1 Nougat sürümünün testlerine başladığı sızdırıldı. İlk olarak Android 7.1 güncellemesi hangi cihazlara geleceği haberimizde...

Bildiğiniz üzere Samsung'un çiçeği burnunda amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri kutusundan Android 7.0 Nougat sürümü ile gelmesi bekleniyor. Google'ın güncel sürümü olan Android 7.1 Nougat olmasına rağmen yeni telefonların bir önceki sürümü ile gelmesi herkese hayal kırıklığı yaratmıştı.

Alınan bilgilere göre Samsung Android 7.1 Nougat için çalışmalara başlamış durumda. Ancak sızıntılara göre; Samsung Health ve Samsung Game Tuner'ın en son güncellemeleri, Android 7.0 yerine Androi 7.1'i baz alarak geliştiriliyor. Bu da Samsung'un Android7.1 üzerinde çalışma yaptığını meydana getiriyor.

Tahminlerimize göre; Android 7.1 güncellemesini ilk etapta Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri alacak. Daha sonra Galaxy S7 ve S7 edge modelleri için güncelleme hazırlanacak. Eğer Samsung, yenilenmiş Note7 modelini duyurursa; bu cihazın da kutusundan Android 7.1 ile çıkması bekleniyor.


Siz Android 7.1 Nougat'ı heyecanla bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.