Samsung da Kablosuz Kulaklık ile Apple'a Rakip Olacak!

iPhone 7 ile birlikte kablosuz kulaklık ile gelen Apple'ın Airpods'larına Samsung rakip olacak..

Samsung, yeni rapora göre Apple'ın fantezi yeni Airpods'larına rakip olacak gelecek. Galaxy S8'in yanından kablosuz kulaklık satmayı planladığı iddia edildi. Apple'ın 3.5 mm kulaklık jakını çıkarmasından sonra anlaşılan o ki kablosuz alternatifleri sürdürülecek.

Apple'ın en tartışmalı teknolojilerinden biri olan kablosuz kulaklıkları bildiğiniz üzere çok konuşulmuştu. Satış rakamları hakkında konuşmayan Apple, AirPods'ların yok sattığını açıkladı.Görülen o ki Samsung da bu pastadan bir parça istiyor. SamMobile'ın raporuna göre Güney Koreli şirket gelecek yıl bahar aylarında Galaxy S8'in yanında piyasaya sürülecek kulak içi kulaklıkla tasarlıyor.

Samsung'un Apple'ın Airpod'larına rekabet eden bir ürün için hazırlandığına yer verilen raporda Güney Koreli şirket bunu Galaxy S8 ile sunabileceği gibi ayrı satabileceğine yer verildi. İşin aslına bakınca Samsung bu teknolojiye pekte uzak değil. Samsung'un zaten hali hazırda Gear IconX gibi kablosuz kulaklığı var. Fakat elbette AirPods gibi değil. Samsung'un bunu daha verimli hale getirmesi bekleniliyor.

Peki siz Samsung'un kablosuz kulaklık işine girmesini ister misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.