HTC Ocean Note, Gelişmiş Kameraya ve Eğri Ekrana Sahip Olacak!

HTC'nin üst düzey yeni telefonu hakkında bilgiler gelmeye başladı. HTC Ocean Note'nin özellikleri arasında bakın neler varmış...

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi olan HTC yeni üst düzey telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor fakat Tayvanlı üretici diğer telefonların üreticilerine göre daha az satılan bir marka. Bu nedenle elini güçlendirmek isteyen HTC, yeni Ocean serisini duyuracak. Yeni Ocean serisi için hazırlamış olduğu detaylar ile ön plana çıkan HTC Ocean Note telefonun üst seviye özellikleri 12 Ocak 2017'de düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak.

Kamera, ekran ve kulaklık gibi 3 özelliğiyle ön plana çıkan HTC Ocean Note modeli MediaTek tarafından geliştiriliyor. Bir önceki telefon modellerinde kullanılan kulaklık girişine son veren HTC, ses ayarlarını ortama göre otomatik olarak düzenlemesi mümkün olacak özelliğiyle birlikte gelecek. Bunun yanısıra Samsung'un kullandığı Edge kenarlara sahip olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere daha önce HTC ekran konusunda yenilikçi bir adım atmamıştı ama bu modelinde tüm yenilikleri kullanmayı planlıyor.

HTC Ocean Note'un kamera departmanında ise iddialı olması güçlü beklentiler arasında olup arka kapağında OIS destekli 13 MP'lik kameraya yer vermesi bekleniyor. Google Pixel'in güçlü kamerasına göre daha başarılı bir sonuç sergiledi. DxOMark kamera testini 89 puanla tamamlayan telefonun renk seçenekleri arasında ise siyah, beyaz ve mavi olması bekleniliyor. Sızıntıya göre HTC Ocean Note'un ekran koruyucuları ise HTC tarafından üretilecek. Cam ekran koruyucularla satmaya başlayacağı iddia edildi. HTC Ocean Note'un satışlarının ise 28 Şubat'ta olması bekleniyor.

Sizce HTC yeni telefonuyla piyasada kendine yer bulabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.