Samsung Galaxy A3'ün Özellikleri ve Fiyatı!

Samsung'un yeni telefonu Galaxy A3 resmi olarak tanıtıldı. Samsung Galaxy A3'ün özellikleri ve fiyatı haberimizde..

Samsung bugün Galaxy A 2017 model olan serisini resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz yıl satışları iyi olan telefon Galaxy A 2016 serisinin devamı olarak karşımıza çıkıyor. CES 2017 etkinliğinden önce tanıtılan Samsung Galaxy A3'ün özelliklerine dilerseniz hep birlikte yakından göz atalım..

Sahip olduğu özellikleri bakımından Galaxy S7 serisin hatırlatan telefon suya dayanıklı bir yapıya sahip olup geliştirilmiş bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Yeni serinin tüm telefonlarında parmak izi okuyucusu bulunuyor haliyle Galaxy A3'te yer alıyor. 2017 serisinin en minik üyesini takından tanıyalım. 4.7 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan telefon küçük ekran severleri mutlu edecek. Super AMOLED ekran ile donatılan telefon 1280 x 720 ekran çözünürlüğüne sahip Samsung Galaxy A3 telefonu 2 GB RAM taşımaktadır.

16 GB dahili hafızaya yer veren telefon MicroSD desteği sayesinde 256 GB' kadar arttırılabilir. 135.4 x 66.2 7.9 mm ölçülere sahip telefonun kamerası ise oldukça güçlü. 13 megapiksel çözünürlüğe sahip olan telefon ön kapağında ise f/1.9 diyafram açıklığına sahip.

Yakınlık sensörü, ivme ölçer, jeomanyetik sensör, RGB ışık, barometre, parmak izi okuyucu g,b, donanımlara ev sahipliği yapmaktadır. 2350 mAh'lik pile sahip olan telefon NFC, USB Type-C, Bluetooth 4.2, ANT+, Cat.6 LTE modem, Wi-Fi 802.11 a/c/g/n/ac desteğiyle karşımıza çıkan telefon tasarım açısından da oldukça güzel. Büyük ekranlı telefonlardan sıkılan kullanıcılar için Samsung'un sevimli minik telefonu iyi bir alternatif olabilir.

Samsung Galaxy A3 Fiyatı

19 Ocak 2017'de stoklarda yer alması beklenen telefon 1598 TL fiyat etiketine sahip.

Samsung Galaxy A3'ün özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.