LG Stylus 3'in Özellikleri ve Fiyatı!

LG'nin tasarımıyla dikkat çeken telefonu resmi olarak tanıtıldı. LG Stylus 3'in özellikleri haberimizde..

CES 2017 etkinliği başlamadan önce LG elini çabuk tutarak telefonunu resmi olarak duyurdu. LG'nin tasarımıyla dikkat çeken telefonu resmi olarak tanıtıldı. Bir süre önce sızıntı haberlerle karşımıza çıkan telefon nihayet net özellikleriyle karşımızda. Güney Koreli telefon üreticilerinden biri olan LG, Sytus akıllı telefon ailesine yeni bir üye ekledi.

5.7 inç dokunmatik ekrana sahip olan telefon 1280x720 piksel çözünürlüğünde. Geliştirilen kalem desteği ile gerçeğe oldukça yakın bir yazma deneyimi sunmayı amaçlayan LG Stylus 3 telefonu 2 GB RAM taşımaktadır. 16 GB dahili depolama alanına sahip olan telefon MicroSD kart desteği sayesinde hafızayı 2 TB'a kadar arttırmanıza olanak sağlamaktadır. Stylus'u her çıkardığınız zaman notlarınız ekranda görüntülenecektir. Pen Keeper özelliğiyle kalemin telefondan çok uzaklaştığı durumlarda kaybolmasını engellemek amacıyla uyarı yapıyor.

LG Stylus 3'in kamerası ise olduça başarılı. Ön kapağında 8 MP'lik kamera taşıyan LG Stylus 3 telefonu arka kapağında ise 13 MP'lik deneyim sunuyor. 3200 mAh'lik çıkarılabilir batarya bulundurmaktadır. 149 gram ağırlığında olan telefon gelişmiş parmak izi okuyucuna sahip. Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle başlayan LG Stylus 3'ün tasarımı ise oldukça etkileyici.LG Stylus 3'ün fiyatı hakkında net birşey yok ancak fiyatıyla ilgili bir bilgi elimize geçtiğinde sizlerle paylaşacağız.

LG Stylus 3'ün özelliklerini ve tasarımını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.