Samsung'un Yeni Telefonu Galaxy A7 2017 Tanıtıldı!

Galaxy S serisinin özellikleriyle donatılan telefon bugün Samsung, tarafından resmi olarak tanıtıldı.

2017 yılının ilk günlerinde tanıtılması beklenen telefon Samsung, tarafından piyasaya sürüldü. 5.7 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan telefon 1080 x 1920 piksellik çözünürlüğe sahip. 3 GB RAM ile birlikte gelen 1.9GHz octa-core çekirdeğini desteklemektedir.

Telefon ayrıca microSD destekli olup 258 GB'a kadar genişletebilen 32 dahili belleğe sahiptir. Kamera açısından başarılı olan telefon panorama, HDR, yüz tanıma gibi çeşitli işe yarar güzel teknolojiler barındırmaktadır. 16 MP'lik OIS destekli arka kameraya sahip olan Galaxy A7'nin ön kapağında ise 16 MP'lik kamera bulundurmasıyla ön plana çıkıyor. Bu anlamda özçekim yapmayı severleri mutlu edecek bir telefon.

3600 mAh çıkarılabilir olmayan bir pille çalışan Galaxy A7, Android 6.0 işletim sistemini bulundurmaktadır. NFC, Bluetooth, FM, Wi-Fi gibi bağlantıları desteklemektedir. Parmak izi okuma teknolojisini de içerisinde barındıran telefon geliştirilmmiş tasarımıyla ön plana çıkıyor. Şuan için farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Geçtiğimiz yıl satışlarında başarılı olmayı başaran telefon bu yıl 2017 modellerinde de iyi özellikler taşıyor. Serisinin en büyük olan telefonu Galaxy A7'nin suya dayanıklı. Samsung Galaxy A7 2017 modelinin fiyatı ise henüz bir netlik kazanmış değil.

Peki siz 2017 modelli Galaxy A7'nin özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.