Samsung Galaxy A4 2017 Bluetooth Sertifikasını Aldı!

Samsung'un bir sonraki orta seviye telefonu olarak düşünülen SM-A450F model numaralı Galaxy A4 2017 modelini yakın bir zamanda görebiliriz. Peki hangi özelliklere sahip?

Görünüşe bakılırsa Samsung, yepyeni bir Galaxy A serisi telefona sahip. Samsung'un SM-A450F model numarasını taşıyan ve Galaxy A4 2017 olduğu düşünülen telefonun özellikleri netleşmeye başlıyor.

Samsung SM-A450F model numarasını taşıyan telefon, Bluetooth SIG sertifikasını aldı. Bu, geçtiğimiz hafta Wi-Fi Alliance'ı ziyaret ederek görülen telefonun aynısı. Her iki liste de, cihazla ilgili çok fazla şey açıklamıyor bunun dışında SM-A450F, Android 7.1.1 ile birlikte geleceği belirtiliyor.

Model numarasından bakarsak, Galaxy A4 (2017) olabilir. Önceki raporlara göre, cihaz Galaxy A3 (2017) varyantına çok benzer bir tasarıma sahip olabilir.

Ayrıca, çözünürlüğü belirtilmeyen bir 5.0 inç Süper AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Anlaşılan 3GB RAM, 32GB genişletilebilir depolama alanı, 13MP arka kamera ve 3.000mAh pil de var. İşlemci hakkında tek kelime bilgi yok.

Şu anda, akıllı telefonun piyasaya sunulması veya piyasaya sunulması ile ilgili ayrıntılar yok. Bununla birlikte, Galaxy A4 (2017) 'nin Wi-Fi Alliance ve Bluetooth SIG tarafından onaylandığını göz önüne alarak, internet üzerinden çok yakında ortaya çıkacak daha fazla ayrıntı beklediğimizi söyleyebiliriz.

Peki siz Galaxy A serisini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.