Galaxy Note 8, Qualcomm Snapdragon 836 İşlemci ile Geliyor!

Geçen yıl Galaxy Note 7'nin bir felâket olduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle Note 8'in nasıl olacağı merak ediliyor. Peki Note 8'in işlemcisi nasıl olacak?

Galaxy Note 8, Samsung'un bir sonraki ana akıllı telefon başlatma işlemini temsil ediyor. Bu cihaz aslında Note 7'den sonra itibarı düzeltmeye geliyor. Note 8'in hangi özelliklere sahip olacağı merak edilenler arasında yerini alıyor. Bir kore sitesinden yeni bir rapora göre Galaxy Note 8'in arkasında çift ​​mercekli bir kameraya sahip olacağını söylüyor.

Konuyla aşina bir Samsung yetkilisi, telefonun tasarımının hafifçe değişeceğini ve hemen hemen nihai bir sürümü değiştirileceğini öne sürdü. Raporda aynı zamanda bir parça rahatsızlık verici haberler var. Samsung'un parmak izi sensörünü ekranın altına koyması bekleniyor, ancak bu karar henüz kesin değil. Anlaşılan Samsung, bu tür teknoloji ile ilgili hala sorun yaşıyor.

Note 8 işlemcisi!

Qualcomm Snapdragon 836 işlemcisini henüz Snapdragon 835'ten biraz daha hızlı duyuracak. Dolayısıyla Samsung'un Snapdragon 835'i değil Note 8'de Snapdragon 836'yı kullanacağı iddia ediliyor. Cihaz ayrıca 6,3 inç ekrana sahip olabilir. Muhtemelen bir 4k ekran olasılığı olmasına rağmen muhtemelen bir Quad HD ekran ile gelecek çözünürlük açısından Galaxy S8 serisi gibi bir Infinity ekrana sahip olacak.

Qualcomm'un ara yonga seti olacak Snapdragon 836'yı kullanan telefon ilk olarak Note 8 olacak. Söz konusu iddialara göre Qualcomm'un ara yonga seti olacak Snapdragon 836 ile bir önceki arasında fazla bir fark olmayacak. Eğer olursa Snapdragon 836 yonga setiyle gelecek ilk telefon olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy Note 8’in beklenen bazı özellikleri;

Snapdragon 836 / Exynos 8895
Android 7.1 Nougat
12 MP + 13 MP çift arka kamera
8 MP otofokuslu ön kamera
Iris tarayıcı
6.3 inç Ultra HD Ekran
USB Type-C

Elbette zamanla daha net bilgilere ulaşacağız. Ama şimdilik son iddialar bu yönde.

Peki sizce Note 8 başarılı olacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.