Samsung Galaxy C10 Detayları Ortaya Çıkıyor!

Konsept görüntüsü, önümüzdeki Galaxy C10 akıllı telefonunda görebileceğimiz birçok ilginç özelliğe sahip. Elbette bunlar henüz resmi değil.

Samsung Galaxy C10, Samsung'un çift kamera kurulumuna sahip ilk akıllı telefon olarak lanse edileceği için teknoloji alanında müsabaka yapıyor. Yakında çıkacak olan cihazın model numarası ve online sızıntı yapan bazı önemli özelliklerin ardından Galaxy C10'u görselleştiren yeni bir konsept görüntüsüyle karşı karşıyayız.

Konsept görüntüsü, önümüzdeki Galaxy C10 akıllı telefonunda görebileceğimiz birçok ilginç özelliğe sahip. Bununla birlikte, bunun resmi bir resim veya resim görüntüsü olmadığını bilmenizi istiyoruz. Başlangıç ​​olarak, cihaz, arka panelde benzer kamera konumlandırma tasvir önceki söylentileri ile uyumlu bir dikey hizalı çift kamera kuruluma sahip. Galaxy S8 ve Galaxy S8 + 'te gördüğümüz en az üst ve alt çerçeveleri olan çerçevesiz bir ekrana sahip görünüyor. Parmak izi sensörü yok, bu da cam gövdesinin altına yerleştirildiğini gösterebilir. Samsung Galaxy S8'e benzer bir taktik geribildirim verebilen bir ev düğmesi var. Sol tarafta ses denetimleri ve Bixby düğmesi bulunurken sağda ise telefonu açıp kapatmak için tek bir düğme var.

Özellikler üzerine gelen akıllı telefon, 9 Mayıs'ta piyasaya çıkarılacağı bildirilen Qualcomm Snapdragon 660 işlemciye yüklenileceği yönünde öne çıktı. Yonga setinin dört çekirdekli iki Kyro çekirdeği kombinasyonu ile gelebileceği sekiz çekirdekli bir mimariye sahip olduğu bildirildi. 2.3 GHz hızında çalışan Cortex Aa73 CPU ve 1.9 GHz hızında çalışan Cortex A53 işlemcinin dört çekirdeği. Sony Xperia X Ultra, Vivo X9s, Xiaomi Mi Max 2, Nokia 7/8 ve Oppo R11 gibi Snapdragon 660 işlemcisini kullanmaya devam edeceği söylentileri bulunan birçok akıllı telefon var.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.