Samsung Galaxy J7 Görüntülendi!

Samsung Galaxy J serisi üzerindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Zauba'nın web sitesinde özellikleri ve fiyatı yayınlandı!

Samsung Galaxy J serisi üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. 2017 sürümü üzerinde çalışan Samsung SM-J727V model numarası taşıyan Samsung akıllı telefonu Zauba'da ortaya çıktı. Cihazın J7 2017 sürümü olduğu iddia ediliyor. Söylentilere göre SM-J727V model numarasını taşıyan Samsung'un yeni cihazında Exynos yonga seti bulunuyor. 5 buçuk inç ekran ile güçlendirileceği de söylentiler arasında.

Kamera departmanında ise başarılı olduğunu söylemek mümkün. Çünkü cihazın ön kapağında 5 MP arka kapağında ise 13 MP kamera yer alıyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile ekranın güçlendirilmiş olması muhtemel olan cihazın RAM'i 3 GB olacak.

Batarya cephesinden de güçlü olması beklenen cihazın 3000 mAh pil bulundurması muhtemel özellikler arasında. Galaxy J7 2017'nin ise 205 dolarlık bir fiyata sahip olması bekleniyor. Elbette bu fiyat kesin bir fiyat değil.

Serinin yeni modellerinden biri olan Galaxy J7'nin muhtemel özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.