Samsung Galaxy Note 7'nin Sadık Kullanıcıları Var!

Samsung'un üretimini ve satışlarını durdurmasının ardından ABD'deki Galaxy Note 7'nin sadık kullanıcıları telefonlarını geri vermeyi kabul etmediler...

Güney Koreli şirket Galaxy Note 7'lerden vazgeçti fakat kullanıcıları akıllı telefonlarından vazgeçmedi. Geçtiğimiz günlerde telefonlarının üretimini tamamen durdurduğunu ve kullanıcıların telefonlarını kapatıp geri yollamasını isteyen Samsung seneler içinde kazandığı sadakati ve bağlılığı birkez daha görmüş oluyoruz.

ABD'de Galaxy Note 7 değişim için kullanıcıları yönlendirmek için 7 Eylül tarihindeSamsung'a tweet atan bir kullanıcılar telefonlarını kullanmaya devam edeceklerini dile getiren yorumlarda bulundular. Fakat içlerinde birisi New York'tan EMS işçisi Robin Suarez isminde bir kullanıcı Galaxy Note 7'yi satın alabilmek için üç yıl beklediğini ondan önce Note 3 kullandığını şu ana kadar piyasadaki en iyi telefonun Galaxy Note 7 olduğunu ve gerekse donanımı ve tasarımı ile hiçbir rakibi olmayan telefonu arkadaşlarının onunla dalga geçmek pahasına bile kullanacağını belirtiyor. Alay etmek adına internette adıma caps bile yapmışlar ancak ben telefonumdan vazgemeyeceğim diyen Suarez Samsung'un en sadık müşterilerinin başında geliyor.

Samsung'un sadık müşterisi olan Suarez Galaxy Note 7 ile 2 saat boyunca film izlediğini ve en ufak bir ısınma olmadığınıda belirtmiş. Cebinde canlı bomba ile gezen sadık kullanıcların umarız başına bişey gelmeden cihazlarını geri verirler fakat hiç öyle kolay birşey gibide görünmüyor.

Sizde Samsun'un sadık müşterilerinden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.