Samsung Galaxy S8'e Ait Aksesuarlar Sızdırıldı!

Samsung Galaxy S8 modeline ait olduğu iddia edilen kılıf ve ekran koruyucu, aksesuarlara bakacak olursak telefonun nasıl bir tasarıma sahip olduğunu tahmin edebiliriz.

Samsung Galaxy S8'e ait hergün bir takım sızıntı haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ancak son alınan görsellere bakacak olursak Galaxy S8'in nasıl bir tasarıma sahip olacağı netlik kazandı. Samsung Galaxy S8'in kavisli ekranla kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Geniş kavisli ekrana sahip olacak olan cihazın altında kaleme ait olabileceği tahmin edilen bir bölüm bulunmakta. Techtastic paylaştığı bilgilere göre Galaxy S8'de Home tuşu veya herhangi bir logo bulunmayacak. Ancak telefonun ön yüzünde bulunuan selfie kamerasının yanında iris tarayıcısının olması muhtemel.

Galaxy S8 ile telefonunuz sadece size özel olacak. Cihazın arka kapağında bulunan kameranın yan tarafına parmak izi sensörü yerleştirildi. Galaxy S8’in solunda yer alacak olan tuşlar, güç ve ses açıp kapatmak için olacak. Sağ tarafta yer alacak olan tuş ise Bixby adındaki yapay zekayı etkinleştirmek için kullanılacak.

Siz Samsung Galaxy S8'in tasarımını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.