Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus'ın Pil Boyutları Hakkında Nihai Karar Alındı!

The Investor'dan yeni bir rapora göre, Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 7 ile aynı 3,500 mAh pil kapasitesine sahip olabilir.

Samsung yeni akıllı telefonun batarya kapasitesi, ilk önce Güney Kore'den gelen spekülasyonlar S8 Plus'ın 3.750 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağını ve S8'lerin 3.250 mAh seviyesinde olacağını belirtmeden önce, leaker Evan Blass tarafından önerildi. Şimdi, orijinal teoriye geri döndük - küçük Galaxy S8 için 3.000 mAh pil de gösteriyor.

Yatırımcı, Koreli bir haber yayın organı Haber 1 ile konuşan bir Samsung yetkilisine şunları söyledi: Kaynak bildirildiğine göre, Samsung birçok testten sonra akü kapasiteleri ile ilgili olarak bir "nihai karar" için geçtiğini belirtti.
Akü kapasiteleri cihazın fiziksel boyutlarıyla sınırlandı ve haber Samsung'un S8 ve S8 Plus boyutlarını da tamamladığını gösteriyor.

Batarya hücrelerinin kendilerinin, Samsung'un SDI departmanı ve kısa bir süre önce Samsung'un Murata Manufacturing ile ortaklık kurduğu bir Japon şirketi tarafından imal edildiği söyleniyor.

Hepsi söylendiği gibi, bu noktada yaklaşmakta olan Galaxy S8 telefonları için 3.000 mAh ve 3500 mAh piller güvenli bir bahis. Galaxy S8 ve S8 artılarının nasıl görünebileceğine ilişkin erken bir bakış için bu 3D render videosunu kontrol edin.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.