Honor 6X'in Flaş Satış Tarihi Sızdırıldı!

4GB Honor 6X flaş satışını kaçırmayın: şimdiden kayıt olun...

Birkaç hafta önce Honor, orta menzilli 6X akıllı telefonu Hindistan'da piyasaya sürdü. Amazon, 2 Şubat'ta hızla satılan 3 GB RAM ile flaş sattı. Bugün perakendecinin bir başka flaş satışı vardı, ancak bu sefer 4 GB RAM'li cihazın biraz daha güçlü varyasyonu şaşırtıcı bir şekilde satın alınabilir.

Onu kaçırırsam diye endişelenmeyin! Bir sonraki flaş satışı 16 Şubat'tan sonra cihazın iki versiyonunu elinize alacağınız zaman planlanıyor. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip Honor 6X, Rs'yi geri getirecektir. 12999, 4 GB RAM ve 64 GB alanlı sürüm Rs için olabilir. 15.999. Tekrar kayıt olmamaya özen gösterin, böylece tekrar kaçırmazsınız.

Yenileyici olarak Honor 6X, 5.5 inçlik bir 1080p ekrana sahip ve Kirin 655 yongaseti ile güç sağlıyor. 12 ve 2 MP sensörlerin yanı sıra metal bir gövde ile arkadan bakan çift kamera ayarı sunar. Cihazın arkasında bir parmak izi algılayıcı ve ön tarafında 8 MP'lik bir selfie balığı bulacaksınız. Sözü edilmeye değer diğer özellikler, 3.340 mAh pil, genişletilebilir depolama alanı (256 GB'a kadar) ve Android Marshmallow ile Huawei'nin özel EMUI'si üstte yer alıyor. Bununla birlikte, cihazın yılın ilk yarısında Android 7.0 Nougat'a geçmesi sağlanacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.