Samsung, Gear için iOS Desteğini Aktif Etti!

Samsung, iPhone'a sahip olan kullanıcıları unutmadı. Tizen tabanlı akıllı saatler kullanmak isteyenler için iOS uygulaması başlattı.

Yeni Gear S, iOS ile uyumlu çalışacak. Gear S2, Gear Fit ve S3 akıllı saatleriyle uyumlu olarak iOS güncellemesi sundu. Ne yazık ki eski modelleri bu desteği alamayacak. Sadece bahsettiğim saat modelleri için iOS versiyonu sunan Samsung, iOS 9 ve üzeri işletim sistemiyle uyumludur.

Samsung, her cihaz için hangi özellikleri tam olarak sunacağını açıklamazken desteklenen hız, rota, tüm akıllı gösterimler, spor izleme, mesafe izleme, kalori sayısı da dahil olmak üzere çeşitli özelliklerini destekleyecektir. Sahip olduğunuz iPhone modeline bağlı olarak bileğinize bildirimde bulunma kolaylığı diğer donanım özelliklerini de sunacak. iPhone sahiplerine destek sunan Samsung, akıllı saatlerini kullanmak için Android telefona gerek yok.

Apple dışı akıllı bir saat kullanmak isteyen kullanıcıları mutlu edecek bir adım olduğunu söylemek mümkün. Özellikle Apple'ın akıllı saatlerinin fiyatını pahalı bulan iPhone kullanıcılarını Samsung'un iOS desteği vermesi mutlu edecektir.

Peki Samsung'un iOS desteği sunması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.