Samsung Gear S3 Cassic LTE Satışa Sunuldu!

Birçok kişinin hayallerini süsleyen Samsung Gear Classic LTE, Verizon'da satışa sunulmaya başladı. Samsung Gear S3 Classic LTE fiyatı özellikleri...

Samsung yeni bir hamle ile yeniden karşımızda.Şirketin yeni gözdesi Gear S3'ün Haziran ayının sonunda ertelenmesi ve geçen ay kendi Wear24'ünü başlatmasından sonra Verizon'dan ilginç bir hamle geldi ve LTE özellikli Samsung Gear S3 Classic'i piyasaya sürdü.
Uzun zamandır beklediğiniz akıllı saat iki senelik sözleşme ile 349 dolara sahip olabilirsiniz. Ayrıca Verizon'un uzun süreli sözleşmesine bağlı kalmak istemiyorsanız Samsung Gear S3 Classic LTE'ı 399.99 dolar karşılığında satabilirsiniz.

Samsung Gear S3'ün LTE sürümü, Verizon'un senkronizasyon özelliğini tamamen destekliyor; bu, LTE bağlantısı kurarken telefonunuzun numarasını kullanarak arama ve metin gönderip alabilmeniz anlamına geliyor.

Samsung Gear S3 Classic LTE Özellikleri

Samsung Gear S3 classic LTE, Tizen OS'nin en yeni sürümünü çalıştırıyor ve 360 ​​x 360 piksel çözünürlüğe sahip 1,3 inçlik bir ekrana sahip.

Ayrıca Smartwatch, 1GHz çift çekirdekli Exynos 7270 işlemci, 768 MB RAM ve 4 GB dahili bellek ile donatılmıştır. 2,5 günlük bekleme süresi veya 26 saate kadar kullanım süresi olan 380 mAh pil ile çalışıyor.

Siz Samsung Gear S3 Classic LTE'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.