Samsung, LG ve Apple Katlanabilir Telefonlarda Rekabete Girebilir!

İddialara göre Samsung, yeni katlanabilir telefon üzerinde çalışma planlıyor..

Samsung uzun yıllar katlanabilir ekranlarda çalışıyor ve Kore devi 2017'de ilk katlanabilir akıllı telefonu piyasaya çıkarmaya neredeyse hazır. Ancak Apple'ın da bunun üzerine çalıştığı ve bununla birlikte patent aldığı iddia edildi. Yani Apple, Güney Koreli teknoloji deviyle rekabete girebilir.

Samsung katlanabilir telefonunun 2018 yılının ortalarında çıkacağı Kore'de çıkan raporlarda yerini aldı. Şirket, bu yıl katlanabilen bir cihaz konusunda hala düşünme aşamasında. Cihazın yürütme düzeyinde değişiklik yapana kadar bekleyeceği belirtildi.

LG'de katlanabilir telefonla gelebilir!
Kenar telefonlardan sonra LG'nin 100 bin adet katlanabilir telefon çıkarması bekleniyor. Ancak LG'nin Samsung'dan daha gelişmiş teknoloji kullanması bekleniyor. Rakip, katlanabilir teknolojiyi Apple yada Huaewi gibi diğer şirketler için kullanıyor olabilir.

Galaxy X olarak bilinen Samsung'un katlanabilir telefonu çeşiti raporlarda "Project Valley" adını taşıyor. Samsung'un daha önce patent aldığı da rapolarda yer alıyor. Patently Mobile raporlarında yer alan telefonun patentini Samsung'un aldığı iddia ediliyor. Öte yandan Apple için de benzer iddialar var.. Bakalım katlanabilir telefon durumu ilerde nasıl bir şekil alacak..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.