Samsung S7 Ve S7 Edge Amerika'da Çok Satıyor!

Samsung'un bu yıla damgasını vuran S7 ve S7 Edge modeli kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor.Samsung'un son amiral gemileri Amerika'da da büyük başarı elde ediyor!

Samsung'un bu yılın başlarında tanıttığı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bilindiği gibi kullanıcılar tarafından çok sevildi ve dünya genelinde büyük bir satış başarısı elde etti. Galaxy S7 ve S7 Edge'in satış raporlarına göre Samsung'un yüzü Apple'ın kalesi olan Amerika'da da gülüyor.

Saygın araştırma şirketi Kantar World'ün paylaştığı raporlara göre Samsung'un son amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri 2016'nın ilk çeyreğinde Amerikan'nın akıllı telefon pazarınında payını %5.8'e yükseltti. Kantar World'ün raporlarını paylaştığı raporlarını tarihlerine bakacak olursak Galaxy S7 ve S7 Edge henüz çıkmadığını görüyoruz. Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in o tarihlerde ön siparişte olmasına rağmen bile en çok satılan beşinci akıllı telefon oldu. Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelinin başarısını Galaxy S6 modelinin % 3.2'lik pazar payında daha net görebiliyoruz.

Yine Kantar World tarafından yürütülen ankette kullanıcılara neden Galaxy S7 ya da S7 Edge aldıkları soruldu. Kullanıcıların büyük bir kısmı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'i seçmelerinde ki en büyük nedenin güçlü batarya performansının olduğunu ifade ederken diğer kullanıcılarda S7 ve S7 Edge'in sunduğu kamera performansından dolayı tercih ettiklerini belirtti.

Kullanıcıların Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge seçmesinde diğer etkenlerin önemi büyük. Bunlardan birisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'i ön sipariş ile alan kullanıcılara Gear VR'ın ücretsiz sunulması Gear S2 için özel indirimler ve cihazların tanıtımında izlenen doğru reklam politikalarında önemi çok büyük.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?