Samsung, Suya ve Toza Dayanıklı Olacağının Sinyallerini Verdi!

Dünya genelinde orta düzey bir telefon olmasına rağmen büyük ilgi gören Samsung Galaxy A serisi için Samsung, ipucu verdi.

Samsung'un Galaxy Note ve Galaxy S serisi kadar olmasa da güçlü özelliklere sahip olmasıyla ön plana çıkan orta segment telefonu A serisinin 2017 modelleri IP sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı olarak gelecek. Samsung aşağıda yer alan görseli paylaşarak bunun sinyalini tam anlamıyla vermiş oldu.

Paylaştığı görselde “Her şey ‘A’ ile başlar. Nefesini Tut” sözü yer aldı. Galaxy A 2017 modellerinin IP sertifika ile suya toza dayanıklı olacağının sinyalini de bununla birlikte vermiş oldu. IP67 sertifikasına sahip olması yüksek bir ihtimal gibi görünüyr. Samsung, orta segment modellerinde de artık üst düzey performanslar sunmayı amaçlıyor. Bu durumun rakipleri tarafından nasıl bir tepkiye maruz kalınacağı da henüz bilinmeyenler arasında. Ancak rakipleri de Samsung'tan geri kalmamak için iyi hamleler yapacaktır.

Anlaşılan o ki Samsung, orta segment telefonlarda çıtayı yükselterek bir rekabet ortamı oluşturmak istiyor. Galaxy A serisi için önemli bir detay Samsung Malezya tarafından paylaşılmış oldu. Premium hissiyatı vermek isteyen telefonlar ilk olarak 2015 yılında karşımıza çıkmıştı. Bu ilgi ile birlikte 2017 yılında 3. jenerasyon serisi ile karşımıza çıkacak.

Peki siz Galaxy A 2017 modeliyle Samsung'un iyi satışlar yapacağını düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.