Samsung'dan Apple Taktiği!

Samsung'un yeni amiral gemisi olan Samsung Galaxy S7'nin kamera yetenekleri elbette ki tartışılamaz.Samsung yeni amiral gemisinde Apple'ın izlediği yolu izlemeye başladı!

Samsung bilinidği gibi son amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile tarihinin en başarılı günlerini yaşıyor. Samsung'un yeni amiral gemileri kullanıcılar tarafınfan beğenilmesinin en büyük nedenlerinden olan kamera performansı. Samsung en büyük rakibi konumunda olan Apple'a Apple'ın iPhone'larda uygulası reklam politikasıyla saldırdı. Samsung bu sefer Apple'ın iPhone modellerinde sıklıkla gördüğümüz "iPhone ile çekildi" sloganını kendi akıllı telefonuna uyarladı.
Samsung'un yeni amiral gemisi olan Samsung Galaxy S7 artık daha çok boy gösterecek. Samsung bunun için yeni bir "Captured On Galaxy S7" yani "Galaxy S7 İle Yakalandı" reklam kampanyası başlattı. Samsung bu reklam kampanyası kapsamında yeni amiral gemilerinin sahip olduğu Dual - Pixel teknolojisinin diğer akıllı telefonların kameralarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini kullanıcılara kanıtlamak istiyor. Samsung'a göre
bu Dual - Pixel teknolojisi piksel başına düşen bağımsız iki fotodiyotun düşmesini sağlıyor ve bu da "tam zamanlı odaklanmayı" sağlıyor.
Samsung'un Galaxy S7 modeli ile çektiği videolarda da hızlı odaklanma özellikleri sergileniyor. Canlı renklerden oluşan bu videolarda ortaya çıkan görüntüler Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in görüntü yakalama özelliğinin çok iyi olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.
Samsung'un son amiral gemilerinin sergilediği 4K performansını aşağıda bulunan video ile izleyebilirsiniz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?