Samsung'dan Dokunmatik Ekranlı Chromebook Geliyor!

Samsung'un yeni dokunmatik ekranlı ve kalemli her bütçeye uygun Chromebook'un özellikleri ve fiyatı haberimizde...

Samsung son zamanlarda herkesin bildiği üzere mobil bölümündeki sıkıntılarla uğraşmaya devam ediyor. Ancak bilgisayar bölümü son hızla bir yerden Note 7'nin açığını kapamak için Chromebook'u ön siparişe sundular. Chromebook denildiğinde aklına ilk gelen tabiki uygun fiyatlı Android uygulamaları destekleyen düşük laptoplar olduğunu biliyoruz.

Samsung'un ön siparişe sunduğu Chromebook'u 12.3 inç 2400x1600 çözünürlüklü 360 derece dönebilen tam dokunmatik özelliği yer alıyor. Cihaz tamamen metal bir kasaya sahip toplam kalınlığı ise 12,9 mm hemen yan tarafında ise Note serisinde gördüğünüz S-Pen kalemi ile dokumatik ekrana sahip olan Chromebook ile çizim yapmanız mümkün olacak. Aynı zamanda böyle güzel vakit geçirirken biranda şarjı bitmeyecek 10 saatlik bir pil ömrünün yanı sıra 6 çekirdekli işlemci 32 GB epolama alnı ve 4GB RAM sunumakta. Bu cihaz ile bütün gün işlerinizi halledebilecek veya film izleyebileceksiniz.

Chrome OS işletim sistemi ile çalışan Chromebook'ların amacı bütün dosya ve belgelerinizi bulutta depolayıp saklamak için cihaz ile sadece keyfini çıkarmak size kalacak. Düşük donanımlı Chromebook'lar genelde uygun fiyatlı tam donanımlı olmaktadırlar. Siz Samsung'un Chromebook modeline ön sipariş ile 499 dolardan sahip olabilirsiniz. 24 Ekimde ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Siz Samsung'un Chromebook modelini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.