Samsung'dan Kapaklı Çift Ekranlı Telefon!

Samsung, yenilikleriyle müşterilerini mutlu etmek istiyor. Bunun beraberinde Samsung'tan kapaklı çift ekranlı telefon geliyor. Peki hangi özelliklere sahip olacak?

Çin'de bugün SM-G9298 numaralı telefon TENAA düzenleyici kurum tarafından sertifalandırıldı. Android destekli akıllı telefon 1080 x 1920 çözünürlük taşıyan bir çift 4.2 inç ekran bulunduruyor. Bu akıllı telefon iki ekranlarını Full HD çözünürlük (1080 x 1920 piksel) ile 4.2 inç kaplıyor. Bununla birlikte kapağın altında Snapdragon 821 yongaseti okta çekirdekli işlemci ve Adreno 540 GPU'yu içeriyor.

4GB RAM, 64GB yerel depolama alanının yer aldığı söylentilere karıştı. Arkada 12MP'lik bir kamera bulunuyor ve ön tarafta 5MP'lik bir selfie kamerası bulunduruyor. Ön kamerayı kullanmak için telefonu kapaklarını açmak gerekiyor. Kamera kapağın içinde yer alıyor. 2300 mAh'lik bataryaya sahipolan telefon Android 6.0.1 önceden kurulu olarak geliyor. SM-G9298, W-2018 olarak da bilinir ve TENAA'ya ek olarak FCC tarafından da onaylanmıştır.

Kılavuza göre, kablosuz şarjı destekliyor. Cihazın çok yakında Asya'da açılacağını düşünüyoruz. Flip telefonların dünyayı yönettiği eski günleri hatırlıyorsanız akıllı telefonunuzun özelliklerini kaybetmek istemiyorsanız bu sizin için iyi bir tercih olabilir.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.