Twitter, Türkiye'de Galatasaray İçin Bir İlk Gerçekleştirdi!

Twitter'ın kullanıcılarına sunduğu özel hizmetlerden biri olan Blue Room ilk kez ülkemizde Türk Telekom Stadyumu’nda kuruldu. Peki bu oda ne anlama geliyor?

Twitter kullanıcılarının hayran oldukları sanatçılara, ünlülere, sporculara tweet atarak canlı yayınla doğrudan soru sorma imkanı sunan konsept locası Türkiye'de ilk kez Galatasaray'ın stadyumu Ali Ami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yerini aldı. Bu konsept sayesinde taraftarla doğrudan soru sorma imkanına sahip olacaklar.

Özel olarak tasarlanılmış bu odada canlı yayın imkanı sunuluyor. Blue Room konseptini Twitter ilk kez Galatasaray için getirmiş oluyor. Oda özel olarak tasarlandı ve Galatasaray logosu da yer aldı. Twitter'ın mavi logosundan dolayı Blue Room adını alan odada taraftarla doğrudan iletişime geçebilecekler.

Kulüp için önemli olan kişilerle taraftarla doğrudan iletişime geçebilecek olan bu hizmet belirli gün ve saatlerde aktif olacak. Canlı yayınlarla kişilere sorular sorulabilecek, yeni transferler hakkında bilgi verilecek. Maçlara ait özel anlar Twitter üzerinden paylaşılacak. Türk kullanıcılarının futbolla çilgili olması Twitter'ın bu hamlesine neden oldu.

Peki siz Blue Room odası için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.