iPhone 8 için ayna konsepti ortaya çıktı!

Gün geçmiyor ki iPhone 8 ile ilgili yeni bir tasarım ortaya çıkmasın. Şimdide sızdırılan yeni görüntülere göre ayna tasarımı ortaya çıktı.

Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtmasını beklediğimiz iPhone 8 için hergün bir yeni iddia ortaya atılıyor. Bununla birlikte yeni görüntüler de ortaya çıktı. Telefonun 4 ana rengine sahip olacağı bunlardan birinin ayna benzeri bir renkte olacağı iddia edildi.

Apple cephesinden yapmış olduğu sızdırmalarla ünlenmiş olan Benjamin Geskin'in yeni paylaştıkları gündeme yine oturdu. Paylaştıklarına göre iPhone 8 modelinin 4 ana renkle geleceği iddia edildi. arasında iPhone 6S'de bulunan ayna benzeri tasarımının iPhone 8'de de yer alacağı yönünde oldu. Bu ayna rengi dışında 3 ana rengin daha olacağını iddia eden Geskin, iPhone 7'de olan 6 farklı renkten 3'ünün olmayacağını iddia ediyor. Hali hazırda iPhone 7 için siyah, jet siyah, gümüş, altın, kırmızı, ve altın gül renk seçenekleri bulunuyor.

İddiaya göre Apple, iPhone 8'de iPhone 7'de bulunan renkler dışında farklı renk seçeneklerine odaklanmış. Aynı zamanda ilerleyen günlerde iPhone 7'nin Product Red sürümünün yeni renk seçeneklerinin gelmesi de muhtemel.

Peki sizce Apple, iPhone 8'de ayna rengini tercih edecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.