Samsung'dan kapaklı telefon!

Bugün SM-G9298 kod adlı Samsung flip telefonunun yeni sürümüne ilişkin bazı dedikodular ardından söz konusu telefon TENAA açıklarında ortaya çıktı.

Samsung, yılın ikinci yarısı için bir tane değil üst düzey iki Android akıllı telefonu için hazırlanıyor. Galaxy Note 8, Ağustos ayının sonlarında tanıtılacak. Yeni kapaklı telefon Samsung tarafından sunulacak. Samsung SM-W2018 modeli tanıtılacak. Tıpkı selefi gibi kapaklı formda olacaktır. Bir haftadan kısa bir süre önce yeni ayrıntılar ortaya çıkmıştı.

Güçlü telefon Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi, 64GB dahili bellek ve en az 6GB RAM içerdiğini iddia ederek yeniden gündeme geldi. Ayrıca, flip telefonun tam HD (1080p) çözünürlükte iki adet 4.2 inç ekran, 12 megapiksel çözünürlüklü birincil kamera ve ikincil 5 megapiksellik kamera bulunduruyor.

Bugün, her açıdan telefonu gösteren ilk basın gösterisi ortaya çıktı. Samsung SM-W2018, TENAA (Çin düzenleyici kurum) ve FCC (Federal Communications Commission - Federal Haberleşme Komisyonu) tarafından sertifikalandırılmış ancak akıllı telefonun Çin dışında satışa çıkıp çıkmaması halen net değil.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.