Samsung'ta Neler Oluyor!

Samsung'un sağlamlığıyla ön plana çıkan Galaxy S6 Active telefonu da patladı..

Patlama sorunlarıyla başı dertten kurtulmayan Samsung yaşamış olduğu Note 7 patlamasından sonra sağlamlığıyla ön plana çıkan bir diğer telefonu da patladı. Diğer modellerine ait patlama haberleriyle karşınıza sık sık çıkacağız sanırım. İnanın bu Samsung'un patlama durumlarını haber etmekten biz bile yorulduk.. Samsung'un telefonlarının sıra sıra böyle patlamasının sebebi bir karalama kampanyası dahi olabilir.

Brandon Covert eşi ile uyurken aniden bir silah sesiyle uyandı. Yüksek sesli bir patlama sesine uyanan çift başta bunun bir silah olduğunu düşündü ancak Samsung Galaxy S6 Active cihazlarının yandığını hemen fark ettiler. Cihazın patlamasından sonra odada dumanlar dolmaya başladı. Alevler dört beş santim yükselmeye başladı ve odayı duman kapladı.. Brandon alevi söndürmeye çalışırken elinde ciddi yanıklar oluştu. Odanın kavrulmuş metan, yanmış et kokusu, zehirli gazlar ve duman ile dolduğunu söyleyen Brandon olayın Ağustos ayında gerçekleştiğini söylüyor. Note 7 patlamalarından önce olduğunu görüyoruz. Samsung bunu saklamış olabilir. Elbette bugün duyulan haberin neden daha önce duyulmadığı da kafaları karıştıran bir durum.. Bugün sesini duyurabilen Brandon neden patlama olduğu zaman sesini duyuramadı bu da ayrı bir merak konusu..



Brandon Covert eşi ile uyurken aniden bir silah sesiyle uyandı. Yüksek sesli bir patlama sesine uyanan çift başta bunun bir silah olduğunu düşündü ancak Samsung Galaxy S6 Active cihazlarının yandığını hemen fark ettiler. Cihazın patlamasından sonra odada dumanlar dolmaya başladı. Alevler dört beş santim yükselmeye başladı ve odayı duman kapladı.. Brandon alevi söndürmeye çalışırken elinde ciddi yanıklar oluştu. Odanın kavrulmuş metan, yanmış et kokusu, zehirli gazlar ve duman ile dolduğunu söyleyen Brandon olayın Ağustos ayında gerçekleştiğini söylüyor.

Note 7 patlamalarından önce olduğunu görüyoruz. Samsung bunu saklamış olabilir. Elbette bugün duyulan haberin neden daha önce duyulmadığı da kafaları karıştıran bir durum.. Bugün sesini duyurabilen
Brandon neden patlama olduğu zaman sesini duyuramadı bu da ayrı bir merak konusu..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.