Sanal Sevgili ile Tanışın!

Anime karakteri olarak tasarlanmış Azuma Hikari, yalnız bekar erkekler için sanal sevgili olarak geliyor.

Bir süre önce Amazon'un akıllı ev asistanı Echo, 5 milyondan fazla sattı. Ardından üreticiler de kolları sıvadı. Sanal robot şimdiler de en yakın arkadaşınız olmaya geliyor. Bir Japon şirketi gençler için sanal ev robotu hazırladı. Dışardan bakıldığı zaman biraz ürpertici görünen bu robot gün içerisinde sizi yalnız bırakmıyor. Gerek sesli gerek yazılı iletişim kurarak sizin hayatınızı paylaşıyor. Bununla birlikte sizi uyandırabilir, eve gelmenizi bekliyor ve siz eve geldiğinizde sizi karşılıyor. Gittikçe sanallaşan hayatımıza neden sanal bir sevgili girmesin ki?

Anime karakteri olarak tasarlanmış olan bu sanal sevgili kızımızın adı Azuma Hikari. Şuan için Android ve iOS cihazlara destek veren bu robot 5 kilogram ağırlığına olup satış fiyatı ise 2600 Dolar. Sanal anime karakterini sevgili olarak edinmek isteyenler bu parayı gözden çıkarmalı. Sanal sevgili ile yalnız kalmıyor eğlenceli anlar yaşayabiliyorsunuz. 18 yaşlarındaki insan bedeni içinde 4 yaşındaki çocuk zekası belirtileri gösteren tipik bir anime karakteri olup zaman zaman cihaz içinde zıplıyor, abartılı sevinç gösterileri yapıyor ve iletişim kuruyor. ABD ve Japonya'da satılan anime hologram cihazı zaman içerisinde geliştirilecek olup şuan sahip olduğu özelliklerinin dışına çıkacak.

Sanal asistanla sevgilisiymiş gibi mesajlaşabiliyorsunuz!
Sanal asistan size sevgilisi gibi davranıyor sizi özlediğini, eve erken gelmenizi söylüyor. Tabii eve gelirken iki ekmek bir yoğurt al demiyor. Cihaz ilk açıldığı andan itibaren sevgi sözcükleri kullanıyor. Dilerseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek sanal asistan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.