Galaxy S8, MWC’de Tanıtılmayacak!

Samsung'un amiral telefonunu Mobile World Kongresi'nde tanıtılması bekleniyordu ancak görünen o ki beklenen olmayacak..

Galaxy Note 7 talihsizliğinden sonra işini şansa bırakmak istemeyen Samsung, kan kaybetmek istemiyor. Büyük bir titizlik ile çalışmalarını sürdüren Samsung, cephesinde Galaxy S8 için ciddi önlemler alınmış çalışanlar uyarılmıştı. Daha dikkatli bir şekilde çalışıp aynı sorunları yaşamak değil tam aksine daha iyi bir strateji ile devam etmek isteyen Samsung için yeni bir rapor hazırlandı.

Bir sonraki amiral telefonunda büyük değişiklikler yapması beklenen Samsung ayrıca lansman tarihinde de değişiklik yapacak. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S serisini genellikle Şubat-Mart aylarında Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde sergiliyordu ancak bu yıl etkinlikte yer almayacağı söz konusu. 27 Şubat'ta başlaması beklenen kongrede değil New York'taki özel bir etkinlikle tanıtılması bekleniyor.

Samsung'un bu etkinliği ise Nisan ayında gerçekleştirmesi bekleniyor. Aynı sorunları yaşamamak için Nisan ayında tanıtması ise yerinde bir karar olacaktır. Bu sayede global stratejide bulunan Samsung bakalım nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.